کارگاه دو روزه آشنایی با مفرد اعضاء با حضور حکیم طاهر از پاکستان برگزار شد
۱۳۹۸ دوشنبه ۳۱ تير
کارگاه آشنایی با مفرد اعضاء با حضور حکیم طاهر از پاکستان، 29 و 30 تیرماه در سالن اجتماعات دانشکده طب سنتی ایرانی دانشگاه برگزار شد .
کارگاه دو روزه آشنایی با مفرد اعضاء با حضور حکیم طاهر از پاکستان برگزار شد
کارگاه آشنایی با طب سنتی ایرانی برگزار شد
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۶ تير
کارگاه آشنایی با طب سنتی ایرانی همزمان با روز ملی طب سنتی ایرانی(25 تیرماه)، روز گذشته به همت حوزه بانوان و خانواده در سالن آمفی تئاتر سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
کارگاه آشنایی با طب سنتی ایرانی برگزار شد
گرامیداشت روز ملی طب سنتی ایرانی در دانشکده طب سنتی ایرانی
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۶ تير
به مناسبت 25 تیرماه روز ملی طب سنتی ایرانی، مراسمی با همکاری انجمن علمی طب سنتی ایرانی شعبه کرمان، در دانشکده طب سنتی ایرانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.
گرامیداشت روز ملی طب سنتی ایرانی در دانشکده طب سنتی ایرانی
کارگاه آشنایی با اصول کلی نگارش و اخذ پذیرش مقالات در دانشکده طب سنتی ایرانی برگزار شد
۱۳۹۸ يکشنبه ۲۳ تير
کارگاه آشنایی با اصول کلی نگارش و اخذ پذیرش مقالات، با حضور دکتر مجتبی شکیبایی، عضو هیئت علمی دانشکده داروسازی دانشگاه، یکشنبه 23 تیرماه در سالن اجتماعات دانشکده طب سنتی ایرانی برگزار شد.
تلاش هاي دکتر خدادوست در راستای حفظ و ارتقای جایگاه طب ایرانی قابل تقدير است
۱۳۹۸ دوشنبه ۱۷ تير
مشاور وزیر و مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مراسم قدردانی از خدمات دکتر «محمود خدادوست»، اقدامات پیگیرانه و مجدانه ایشان را شایسته بالاترین تقدیرها دانست و بر لزوم ا...
تلاش هاي دکتر خدادوست در راستای حفظ و ارتقای جایگاه طب ایرانی قابل تقدير است
اجرای طرح رایگان کنترل فشارخون در سلامتکده طب سنتی ایرانی دانشگاه
۱۳۹۸ سه شنبه ۴ تير
طرح رایگان کنترل فشارخون از اول تیرماه در سلامتکده طب سنتی ایرانی دانشگاه در حال انجام است.
اجرای طرح رایگان کنترل فشارخون در سلامتکده طب سنتی ایرانی دانشگاه
محمدرضا شمس اردکانی»، مدیر کل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت شد
۱۳۹۸ دوشنبه ۳ تير
وزیر بهداشت در حکمی، دکتر «محمدرضا شمس اردکانی» را به‌عنوان مشاور خود و مدیر کل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، منصوب کرد.
محمدرضا شمس اردکانی»، مدیر کل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت شد
جلسه هم اندیشی با موضوع، سندرم متابولیک در دانشکده طب سنتی ایرانی برگزار شد
۱۳۹۸ سه شنبه ۲۸ خرداد
جلسه هم اندیشی با موضوع، سندرم متابولیک با حضور دکتر غلامرضا اسدی کرم مدیر گروه بیوشیمی سه شنبه 28 خردادماه در سالن اجتماعات دانشکده طب سنتی ایرانی دانشگاه برگزار شد.
جلسه هم اندیشی با موضوع، سندرم متابولیک در دانشکده طب سنتی ایرانی برگزار شد
برگزاری دومین انتخابات هیات مدیره انجمن علمی طب سنتی ایران شعبه کرمان
۱۳۹۸ دوشنبه ۲۷ خرداد
دومین انتخابات هیات مدیره انجمن علمی طب سنتی ایران شعبه کرمان، دوشنبه 27 خردادماه در سالن اجتماعات دانشکده طب سنتی ایرانی دانشگاه برگزار شد.
برگزاری دومین انتخابات هیات مدیره انجمن علمی طب سنتی ایران شعبه کرمان
برگزاری نشست هم اندیشی طب سنتی و همکاری های علمی پژوهشی گروه فیزیولوژی
۱۳۹۸ دوشنبه ۲۰ خرداد
جلسه هم اندیشی با موضوع طب سنتی و همکاری های علمی پژوهشی گروه فیزیولوژی و طب سنتی ایرانی دانشگاه 18 خردادماه در سالن صبا دانشکده پزشکی دانشگاه برگزار شد.
برگزاری نشست هم اندیشی طب سنتی و همکاری های علمی پژوهشی گروه فیزیولوژی