بازدید رییس کتابخانه مرکزی دانشگاه از کتابخانه دانشکده طب ایرانی
۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۱ تير
رییس کتابخانه مرکزی دانشگاه "لیلا نامدار" سه شنبه 20 تیرماه از کتابخانه دانشکده طب ایرانی بازدید کرد.
بازدید رییس کتابخانه مرکزی دانشگاه از کتابخانه دانشکده طب ایرانی
جلسه شورای ارتباط با صنعت دانشکده طب ایرانی برگزار شد
۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۰ خرداد
جلسه شورای ارتباط با صنعت دانشکده طب ایرانی با حضور سرپرست دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه سه شنبه 9 خرداد ماه در سالن اجتماعات دانشکده طب ایرانی برگزار شد.
جلسه شورای ارتباط با صنعت دانشکده طب ایرانی برگزار شد
کارگاه آموزشی طرح ادغام آموزه های طب ایرانی برگزار شد
۱۴۰۲ شنبه ۱۶ ارديبهشت
کارگاه طرح ادغام آموزه های طب ایرانی برای ترویج سبک زندگی سالم در نظام سلامت در سالن آموزش سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.
کارگاه آموزشی طرح ادغام آموزه های طب ایرانی برگزار شد
برگزاری آزمون جامع دانشجویان PhDدانشکده طب ایرانی کرمان
۱۴۰۱ چهارشنبه ۲۴ اسفند
آزمون جامع دانشجویان PhDدانشکده طب ایرانی کرمان، 23 اسفند ماه با حضور چهار نفر از دستیاران طب سنتی ایرانی ورودی 99 برگزار شد.
برگزاری آزمون جامع دانشجویان PhDدانشکده طب ایرانی کرمان
دانشکده طب ایرانی برگزار کرد:
کارگاه آموزشی مطالعات مروری سیستماتیک
۱۴۰۱ يکشنبه ۳۰ بهمن
کارگاه آموزشی مطالعات مروری سیستماتیک ویژه اعضای هیات علمی 25 بهمن ماه در سالن اجتماعات دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.
کارگاه آموزشی مطالعات مروری سیستماتیک
برگزیدگان سومین جشنواره طب ایرانی تجلیل شدند
۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
2 نفر از اعضای هیات علمی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در سومین جشنواره طب ایرانی وزارت بهداشت برگزیده و از سوی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تقدیر شدند.
برگزیدگان سومین جشنواره طب ایرانی تجلیل شدند
بازدید اساتید و دانشجویان دانشکده طب ایرانی کرمان از مرکز اوتیسم
۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۹ بهمن
به مناسبت ایام الله دهه فجر، اساتید و دانشجویان دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان از موسسه خیریه اوتیسم امام علی(ع) کرمان بازدید کردند.
بازدید اساتید و دانشجویان دانشکده طب ایرانی کرمان از مرکز اوتیسم
حضور جمعی از کارکنان دانشکده طب ایرانی بر مزار شهیدان دانشگاه
۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۹ بهمن
در هفتمین روز از ایام الله دهه فجر، جمعی از اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشکده طب ایرانی دانشگاه با حضور در مزار شهیدان واقع در پردیس دانشگاه، ضمن قرائت فاتحه با آرمان های شهدا تجدید میثاق کردند.
حضور جمعی از کارکنان دانشکده طب ایرانی بر مزار شهیدان دانشگاه
ایثارگر دانشکده طب ایرانی تجلیل شد
۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۹ بهمن
در هفتمین روز از ایام الله دهه فجر، از " مهدی عارفی" ایثارگر دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با حضور اساتید این دانشکده تجلیل شد.
ایثارگر دانشکده طب ایرانی تجلیل شد
کارگاه تکنیک های دستی در طب ایرانی (ماساژ درمانی) در دانشکده طب ایرانی کرمان برگزار شد
۱۴۰۱ سه شنبه ۱۱ بهمن
دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با همکاری انجمن علمی طب سنتی ، کارگاه 2 روزه ماساژ درمانی را در 5 و 6 بهمن ماه برگزار کرد.