وبینار آموزشی با موضوع " سرطان و طب سنتی" برگزار شد
۱۳۹۹ سه شنبه ۲۲ مهر
وبینار آموزشی با موضوع "سرطان و طب سنتی" سه شنبه 22 مهرماه ویژه اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشکده طب سنتی ایرانی برگزار شد.
وبینار آموزشی با موضوع " سرطان و طب سنتی" برگزار شد
وبینار "نگاهی نو به اصلاح سبک زندگی در طب ایرانی" برگزار شد
۱۳۹۹ سه شنبه ۱ مهر
وبینار "نگاهی نو به اصلاح سبک زندگی در طب ایرانی" با سخنرانی دکتر " محمد انصاری پور" یکم مهر ماه برگزار شد.
وبینار "نگاهی نو به اصلاح سبک زندگی در طب ایرانی" برگزار شد
برگزاری آزمون جامع دانشجویان PhD دانشکده طب سنتی ایرانی کرمان
۱۳۹۹ يکشنبه ۳۰ شهريور
آزمون جامع دانشجویان PhD دانشکده طب سنتی ایرانی کرمان، 29 شهریور ماه با حضور یک نفر از دستیاران طب سنتی ایرانی ورودی مهر 1397 برگزار شد.
برگزاری آزمون جامع دانشجویان PhD دانشکده طب سنتی ایرانی کرمان
آویشن، فقط چاشنی غذا نیست
۱۳۹۹ شنبه ۱۵ شهريور
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: ما از آویشن به‌عنوان چاشنی در غذا‌ها استفاده می‌کنیم، این گیاه ارزشمند دارای خواص متعددی از دیدگاه طب سنتی است.
آویشن، فقط چاشنی غذا نیست
از خواص شنبلیله چه می‌دانید؟
۱۳۹۹ شنبه ۱۵ شهريور
متخصص داروسازی طب سنتی گفت: دم کرده دانه شنبلیله همراه با عسل به خروج ترشحات دستگاه تنفسی، بهبود سرفه، تنگی نفس و گرفتگی صدا کمک می‌کند.
از خواص شنبلیله چه می‌دانید؟
با زردچوبه بیشتر آشنا شوید!
۱۳۹۹ سه شنبه ۱۱ شهريور
متخصص داروسازی سنتی گفت: زردچوبه خواص بسیار زیادی برای بدن دارد و گیاهی ضد سرطان است.
با زردچوبه بیشتر آشنا شوید!
برگزاری جلسه هم اندیشی"بررسی راهکارهای تسهیل فعالیت های پژوهشی" در دانشکده طب سنتی ایرانی دانشگاه
۱۳۹۹ دوشنبه ۲۷ مرداد
جلسه هم اندیشی راهکارهای توسعه و تسهیل امور پژوهشی با حضور دکتر "عباس پرداختی" معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، دوشنبه ۲۷ مرداد ماه در محوطه دانشکده طب سنتی ایرانی دانشگاه برگزار شد.
تدابیر طلایی طب سنتی ایرانی در فصل تابستان
۱۳۹۹ دوشنبه ۱۳ مرداد
متخصص داروسازی سنتی دانشکده طب سنتی ایرانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: در این فصل افراد از آب یا نوشیدنی های خنک استفاده کنند و نوشیدنی های بسیار سرد را کنار بگذارند، به ویژه از یخ برای خنک کردن نوش...
تدابیر طلایی طب سنتی ایرانی در فصل تابستان
کارگاه مزاج شناسی و ارتقاء سلامت به صورت آنلاین برگزار می شود.
۱۳۹۹ دوشنبه ۶ مرداد
کارگاه مزاج شناسی و ارتقاء سلامت به صورت آنلاین برگزار می شود.
خواص درمانی شگفت انگیز سماق/گیاهی سرشار از آنتی اکسیدان طبیعی
۱۳۹۹ شنبه ۴ مرداد
متخصص داروسازی سنتی و عضو هیات علمی دانشکده طب سنتی کرمان توضیحاتی را درباره خواص سماق ارائه کرد.
خواص درمانی شگفت انگیز سماق/گیاهی سرشار از آنتی اکسیدان طبیعی