به گزارش روابط عمومی دانشکده طب سنتی ایرانی دانشگاه، دکتر هاله تاج الدینی در این خصوص گفت: اسهال یا یبوست جز علائم این اختلال بوده که می توانندبه صورت متناوب ظاهر شوند.
وی ادامه داد: این افراد از خوردن ماست، دوغ، سالاد شیرازی و ترشی همراه غذا اجتناب کنند.
وی اضافه کرد: افراد در هر وعده غذایی یک نوع غذا میل کنند و از پرخوری و در هم خوری پرهیز کنند. بلافاصله بعد از غذا میوه نخورند.
وی تاکید کرد: خوردن وعده های غذایی کوچکتر اما با دفعات بیشتر بجای وعده های غذایی بزرگ در هر روز بسیار بهتر است.
این عضو هیات علمی ادامه داد: خوردن مواد غذایی بیش از حد در یک وعده، می تواند سیستم گوارش را تحت فشار قرار دهد.
وی بیان کرد: اگر معمولا وعده های غذایی خود را سریع می خورید، بهتر است آرامتر و با توجه بیشتری به جویدن مواد غذایی بپردازید.
وی افزود: هنگام سریع خوردن، اغلب هوای زیادی خورده شده و باعث تشدید علائم بیماران می شود
تاج الدینی در ادامه گفت: غذاهای سرخ شده، فست فود، ماکارانی و لازانیا را از رژیم غذایی حذف کنید و از غذاهای تند دوری کنید.
وی عنوان کرد: این افراد می توانند از دم نوش هایی مانند آویشن و بابونه زیر نظر پزشک متخصص استفاده کنند.
وی ادامه داد: استفاده از زیره و آویشن به خوراک بیماران در کاهش علایم بیماران کمک کننده است
این متخصص طب سنتی همچنین گفت: این افراد از خوردن غذاهای نفاخ مانند کلم و لوبیا اجتناب کنند و مصرف کافئین را کاهش دهند.
وی در پایان هم گفت: تدابیر و درمان های طب ایرانی در کنار طب سوزنی در کاهش علائم این بیماری می تواند مفید باشد.